Petisyen Sokong Mukhriz Supaya Pak Lah Berundur

 

Meminta bantuan semua rakyat Malaysia mengisi petisyen online supaya Pak Lah berundur secara terhormat. Lakukan untuk masa depan Malaysia. Tak sampai 1 minit untuk diisi. Terima kasih

Online Petition

8 Respons to “Petisyen Sokong Mukhriz Supaya Pak Lah Berundur”

  1. dr mike fz Says:

    saya merayu palah step down jadi perdana menteri sbb dia gagal menjalankan tanggungjawab sebagai pm malaysia

  2. Prowaris Says:

    Prowaris sebut suara menyokong tindakkan Datuk Mukhriz!
    Lawati laman kami di: http://www.prowaris.org

  3. kipp Says:

    huih… siap buat petition online lagi…. hebatttt!!

  4. SK Balan Says:

    We need a more dynamic & visionary PM.
    He is fighting a losing battle as even UMNO members are now up against him.
    If he can’t keep party members intact how is he goin to run this country?
    Take a wise move, withdraw, before things turn nastier.

  5. atok Says:

    pak lah gagal mentadbir negara dgn baik…
    undur pak lah undur
    takbirrrrrrrr

  6. husin Says:

    Bagi saya Pak Lah perlulah berundur.
    Beberapa kekalutan mengapa BN dilanda Tsunami PRU12 ini:
    1. Kewibawaan kepimpinan Pak Lah saya boleh bg 1 star berbanding Tun Mahathir 6 star. Semua lapisan msykt meraguinya kecuali kaki ampu.
    2. Kes KJ menantu yg berlagak dan ambil kesempatan mentua PM dan semua orang tahu byk keputusan PM adalah dari KJ.
    3. Kebodohan Pak Lah monitor orang bawahan … mcm bapa tak hiraukan anak.
    4. Projek Jambatan Johor yg Tun Mahathir rancang memang jauh faedahnya pd pendapatan negara berbanding Jambatan P Pinang yg dah tambah ke 3 lane ( sedia ada 2 lane ) buat satu lagi jambatan. Apa la bodoh punya keputusan. Semua tahu yg dapat projek tu kaum keluarganya.
    5. Zaman kepimpinan Pak Lah byk projek kerajaan tidak diagih adil. War-war projek banyak tapi siapa yg dpt?
    6. Selepas pilihan raya, tak pernah MB yg dipilih PM tidak dipilih Sultan. Kes ini kita nampak kat Perlis dan Tgnu. Sultan bosan dengan MB yg dipilih PM kerana mereka ini semuanya pak turut kepada PM yg kurang cerdik terutama melibatkan projek-projek yg dijlnkan di negeri tersebut.
    6. ISLAM HADHARI TAPI 2 ISTERI PM TAK PUN PAKAI TUDUNG.
    PM BUAT LAWAK.

    TERLALU BYK LAGI KELEMAHAN PAK LAH.

  7. fida Says:

    Sila undur dengan hormat wahai Pak Lah. Pak Lah takkan dapat lawan Tun Mahathir yang telah banyak menyumbang bagi meninggikan taraf ekonomi negara dan tidak terkira sumbangan yang dilakukan oleh Tun Mahathir kepada negara. Rasenye cukup la setakat ni tempoh Pak Lah jd PM. Banyak protes yang telah kita ketahui oleh rakyat akar umbi kepada prestasi Pak Lah setakat ni. Jangan sampai ada titah daripada suara majoriti kalangan raja2 melayu menyeru supaya Pak Lah meletak jawatan dengan rela hati. (mungkinkah ini berlaku). Tunggu dan lihat.

  8. Mohd Khairi Says:

    kalau dia tunggu jugak, 4 tahun lagi PRU, semua negeri akan dbawah pemerintahan BA….pasti. Huru hara di buatnya sekarang nak pilih MB pun kecoh dan bermacam macam lagi…..gula, minyak masak, tepung tak tahu selepas ini apa…..sia sia wakil yang dipilih rakyat kurang bijak bertindak..sana sini nak kena bayar gov.tax……peluang kerja hanya untuk warga Vietnam, Myanmar, Nepal, Indon. Jangan asyik dok kata ramai rakyat masih dok menyokong 5 negeri bukan di bawah BN 2 negeri MB nya bukan pilihan PM sudah 7 negeri…….lagi apa …….memang boleh letak jawatan dan di hormati keputusan itu. Fikir fikir kan lah dengan anugerah allah paling istimewa…..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: