ADUN Terengganu Jilat Ludah Sendiri

Malunya aku ada lagi pemimpin macam ni dalam UMNO. Hari tu kata kalau Datuk Ahmad Said dipilih jadi MB mereka semua sepakat nak letak jawatan. Siap tandatangan surat pengakuan. Akhirnya semua buat U turn.

Kalau macam ni la quality pemimpin-pemimpin yang ada dalam UMNO memang confirm PRU13 dan seterusnya aku still pangkah Barisan Rakyat. Tak ada prinsip langsung. Sanggup jual maruah hanya kerana kuasa. Simpati aku kepada rakyat Terengganu yang mempunyai pemimpin-pemimpin macam ni.

idrisjusoh01

Bye-bye Deris! Nampaknya Monsoon Cup tu dah bertukar jadi Tsunami Cup. 

6 Respons to “ADUN Terengganu Jilat Ludah Sendiri”

  1. kipp Says:

    Pengotor giler UMNO nih! uweekkkk….

  2. wak tua Says:

    Gitulah perangai org poliutik. Bukan setakat ludah, ibukaki pun jilat

  3. Khoo GS Says:

    Wah! You berdua ini bukan main terror lagi! Tapi saya respect kerana berani beri pendapat yg benar dan ikhlas.

    Kalaulah, ahli politik kita macam you orang berdua ini, aman-lah negara ini selama-lamanya tapi ………………………………………… hanya mimpi!

    Ta’pa, kita harapkan yang terbaik sahaja.

  4. mzmn Says:

    Kalau diistilahkan “menjilat ludah sendiri” memang lah pengotor orangnya!
    Menjijikkan ! Kalau dan jenis yang suka benda-benda jijik macamana nak jadi pemimpin ? Heeee….geli lah!

  5. Jasa Says:

    Jilat lah, kalau tak tak dapat elaun Exco….

  6. Jasa Says:

    Jilat lah, kalau tak, tak dapat elaun Exco…. nak harap makan gaji YB, mana cukup!… silap-silap PRU 13 lingkup…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s


%d bloggers like this: