Balasubramaniam Dipaksa Buat Pengakuan

Balasubramaniam yang melakukan kejutan dengan membuat pengakuan bersumpah yang mengaitkan Najib dalam kes pembunuhan Altantuya sekali membuat pengakuan bersumpah kedua pada keesokkan harinya yang mana semua keterangan berkaitan Najib telah ditarik balik.

Menurut peguam beliau (juga peguam baru), Balasubramaniam telah membuat pengakuan bersumpah yang pertama dalam keadaan ‘tertekan’ dan ‘dipaksa’.

Berikut adalah gambar yang diambil sewaktu pengakuan bersumpah yang pertama dan pengakuan bersumpah kedua. Bandingkan riaksi beliau dan buat kesimpulan sendiri bagaimana muka seseorang apabila dia ‘tertekan’ atau ‘dipaksa’.

bala1

bala2

Advertisements

Label: , ,

Satu Respons to “Balasubramaniam Dipaksa Buat Pengakuan”

  1. Pagar Ruyong Says:

    Mm…skrip seterusnya “Bala dipaksa buat pengakuan”.Setakat menunjukkan gambar dalam dua raksi yang berbeza belum cukup membuktikan Bala dipaksa untuk menukar pengakuan.Dalam gambar kedua boleh juga dibuat andaian Bala ditekan mungkin daripada pihak kerajaan dan mungkin juga oleh pihak pembangkang.Pastinya mereka marah apabila bala menarik balik akuan bersumpahnya dan maka dengan itu mereka(PR) menekan bala untuk membuat penjelasan.Di sebab itu reaksi bala terpapar dalam gambar kedua.Namun ini hanya andaian..walau apapun aku tak akan tuduh sapa2 yang menekan bala samada pihak gomen atau pihak PR.Kita tunggu dan lihat.Cuma harapan aku janganlah wat statement yang mandatory yang mengatakan bala ditekan oleh pihak kerajaan.. kita tak tahu apa yang sebenarnya berlaku.Andai apa yang kita cakap tu tak betul..fitnah namanya tu..berdosa..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: